26,95

Model:
THEEPOT OMA artikelnummer 2019051804
Levertijd:
2-3 werkdagen
Bestellen

Omschrijving

OMA ~ SELTMANN WEIDEN BAVARIA

Theepot Oma komt uit de serviesserie Barock die door de porseleinfabrikant Seltmann Weiden is geproduceerd. Seltmann Weiden is één van de meest bekende porseleinfabrikanten in het Duitse Beieren. Het heeft inmiddels meer dan 200 jaar productie-ervaring. Dit komt omdat men vooral aandacht besteed aan milieuvriendelijke productietechnieken. Het familiebedrijf is ontstaan door een fusie van porseleinfabriek ‘Christian Seltmann’ en ‘Royal Privileged Porcelain Factory Tettau’. Het internationaal gewaardeerde porselein voor huishoudens en hotels wordt tot vandaag geproduceerd in zes fabrieken met ongeveer 1100 medewerkers.

Het porselein voldoet zelfs aan de meeste internationale eisen op het gebied van design, functie en exclusiviteit. Om de toewijding aan kwaliteit geloofwaardig en duurzaam over te brengen, heeft men een ‘made in Germany’ zegel ontwikkeld. Het zegel verwijst ook naar de locaties waar de fabrieken staan. Seltmann Weiden voelt zich verbonden met Duitsland en produceert daarom zonder uitzondering alleen in de Bondsrepubliek. Omdat een lange levensduur van het porselein belangrijk is voor het bedrijf hebben ze een groot en zeer uitgebreid assortiment. Je combineert theepot Oma gemakkelijk met andere serviezen om een stijlvolle gedekte theetafel te creëren. Deze theepot is daarom een absolute aanrader voor een high tea party met je vriendinnen!

SPECIFICATIES

Theepot Oma is van porselein en heeft een witte basiskleur. De theepot is gedecoreerd met oranje en paarse bloemmotiefjes. De theepot is 17 cm hoog, 14 cm in doorsnee en weegt 589 gram. Je zet er 900 ml thee in.

©DeOudeTheepot

Afbeeldingen (11)