De_Oude_Theepot_VINTAGE_THEEPOTTEN_banner_verzenden_09-04-23


THEEPOT
Het verzenden van jouw vintage theepot start binnen 2 werkdagen na ontvangst van je betaling. Je theepot gaat dan op reis met de ‘standaard Track&Trace’ service van PostNL. Je theepot wordt door ons zorgvuldig verpakt om risico’s op breuk te voorkomen maar wij zijn niet verantwoordelijk voor schade die PostNL veroorzaakt aan je theepot (zie onze algemene voorwaarden). Wij kunnen je theepot uiteraard ook naar een adres buiten Nederland verzenden. Op de afrekenpagina zie je wat je verzendkosten zijn.

Mocht je in een land wonen waarbij geen verzendkosten worden getoond, neem dan contact op met ons.

VERPAKKEN

Ons verpakkingsmateriaal heeft ook een stukje geschiedenis. Wij verpakken je theepot namelijk met gerecyclede materialen. Door deze duurzame manier van verpakken proberen we ons steentje bij te dragen aan een beter milieu.

           

PROEFZAKJES THEE
Proefzakjes losse thee worden na ontvangst van de betaling verstuurd met de standaard brievenbuspost. Hiervoor brengen wij geen verzendkosten in rekening.

FYTONUTRIËNT PDF-BESTAND
PDF-bestanden worden na ontvangst van de betaling verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

BETALEN
Bij ‘De Oude Theepot’ betaal je eenvoudig en veilig door:

* een online betaling via PayPal uit te voeren

* een directe bankoverschrijving te doen nadat je je bestelling hebt geplaatst; na plaatsing van je bestelling zie je op het sluitscherm de informatie voor het overmaken van de betaling (deze gegevens ontvang je óók in je mailbox; vergeet niet het bestelnummer te vermelden bij je betaling); check je spambox als je geen e-mail hebt ontvangen

* een betaalverzoek te doen; voor een betaalverzoek kies je voor de optie ‘directe bankoverschrijving’ en zet je in de opmerking bij het betaalscherm via welk telefoonnummer je het betaalverzoek wil ontvangen en voor welk product.

Bestellingen die na 7 dagen nog niet zijn betaald, worden automatisch geannuleerd. Hiervan krijg je geen bericht.


©DeOudeTheepot