THEEPOT ROYAL

18,95

Model:
THEEPOT ROYAL artikelnummer 2019071001
Levertijd:
2-3 werkdagen
Bestellen
Omschrijving

Specificaties Villeroy & Boch theepot Royal
Het merkteken onderop de theepot vertelt ons dat deze na 1990 is geproduceerd. Serviesonderdelen die bij deze theepot horen, worden nog steeds gemaakt. Theepot Royal, gemaakt van Premium Bone porselein
*, heeft een witte basiskleur. De theepot heeft verder geen decoraties. Aan de onderkant van het deksel zit één stopper. De theepot is niet voorzien van een geïntegreerd filter aan de binnenzijde van de tuit maar heeft in de vulopening een uitsparing voor een universeel theefilter. De theepot meet 9 cm hoog. Op het breedste gedeelte van het lichaam meet de theepot 13 cm. Je zet 400 ml thee in theepot Royal die 390 gram weegt.

Inspiratie
Doordat deze kleine en tijdloze theepot niet zo’n groot lichaam heeft, bedien je er twee persoon mee (tea-for-one). Dit klassieke theepotje van kwaliteitsporselein is de perfecte metgezel bij een time-out. Door dit elegante theepotje te combineren met kopjes en schoteltjes in een opvallende frisse kleur creëer je een uniek servies met een trendy uitstraling. Het stijlvolle theepotje wordt hierdoor een echte blikvanger. Voor een landelijke uitstraling kun je het theepotje ook combineren met kopjes en schoteltjes in een pasteltint of wit met een pasteltintpatroontje. Hou je meer van een romantische stijl? Kies dan voor kopjes en schoteltjes met een bloemenprintje. Bedenk dat niemand dezelfde combinatie kiest. Je bezit daardoor altijd een uniek servies én je laat meteen je eigen stijl zien.


* Bone Porselein is een pâte dure (= echt en hard porselein) dat voor 40% uit beenderas bestaat.

©DeOudeTheepot


LEES HIER HET ACHTERGRONDVERHAAL VAN DEZE THEEPOT
Afbeeldingen (10)