THEEPOT NAPPE

11,95

Model:
THEEPOT NAPPE artikelnummer 2019051102
Levertijd:
2-3 werkdagen
Bestellen
Omschrijving

NAPPE

Theepot Nappe heeft een voor ons onbekend merkteken op de onderkant van de theepot staan. Dit schattige theepotje lijkt veel op de theepotjes van het merk Clayre&Eef maar hun merkteken is anders. Het is dus lastig te achterhalen wie dit theepotje heeft gemaakt of uit welk jaar dit theepotje komt.

Dit leuke kleine theepotje heeft een landelijke uitstraling met een brocante touch. Een landelijk interieur is comfortabel en combineert ruwe materialen met een ongedwongen maar elegante stijl. Met deze rustieke stijl breng je de rust, kalmte en de ontspanning van het platteland in je huis. Je kunt heerlijk ontspannen in een sfeervolle omgeving die doet denken aan lang vervlogen tijden. Een mooie eye-catcher laat zien dat je je huis smaakvol hebt ingericht. Dit bijzondere theepotje zal zeker de aandacht trekken. Je geniet van vers gezette thee uit dit theepotje met de prachtig blauwe bloemslingertjes. Maak jij je landelijke interieur ook af met dit gezellige theepotje?

SPECIFICATIES

Theepot Nappe is van porselein en heeft een vergrijsd groene basiskleur. De theepot heeft blauwe bloemslingertjes en witte stipjes over de hele theepot als decoratie. Onderaan de theepot zijn rondom twee smalle bruin lijntjes aangebracht. De theepot is 11 cm hoog, 12 cm in doorsnee en weegt 398 gram. Je zet er 400 ml thee in.

©DeOudeTheepot
 

Afbeeldingen (10)