THEEPOT FRIENDS

14,95

Model:
THEEPOT FRIENDS artikelnummer 2019041704
Levertijd:
2-3 werkdagen
Bestellen
Omschrijving

Specificaties theepot Friends
Theepot Friends heeft geen kenmerken onderop de theepot staan. Het is dus niet te achterhalen wie deze theepot heeft gemaakt of uit welke periode deze theepot komt. Theepot Friends is van porselein en heeft een witte basiskleur. De theepot heeft rond de vulopening een gele rand met getekende poppetjes als decoratie. De theepot is 8,5 cm hoog en 14,5 cm in doorsnee. Je zet 700 ml thee in theepot Friends die 611 gram weegt.Inspiratie
Doordat deze bol gevormde theepot een middelruim lichaam heeft, bedien je 3 - 4 personen. Deze unieke vintage theepot, met bijzonder decoratie, is bij uitstek geschikt om cadeau te geven aan een dierbaar persoon. Door deze leuke theepot te combineren met kopjes en schoteltjes in een rood/witte kleurencombinatie, creëer je direct een uitgesproken servies. Met witte geribbelde kopjes en schoteltjes, creëer je een neutraal geheel met een speelse touch. De decoratie op de theepot wordt daardoor extra zichtbaar. Hou je meer van een vintage look? Kies dan voor sierlijk gevormde witte kopjes en schoteltjes, gedecoreerd met elegante details in blauw en goud. Bedenk dat niemand dezelfde combinatie kiest. Je bezit daardoor altijd een uniek servies én je laat meteen je eigen stijl zien.

De theepot heeft iets gezelligs door het gele vriendenrandje rondom de vulopening. Vriendschap wordt gesloten met of zonder woorden. Echte vriendschap is heel speciaal. Een echte vriend(in) is iemand die je steunt en vertrouwt in moeilijke tijden. Bij een belangeloze vriendschap kijkt de één naar de ander wat deze nodig heeft. Eigen belangen of verlangens worden naar de achtergrond geschoven. Vind jij het belangrijk om met vrienden of vriendinnen tijd door te brengen? Juist met vrienden kun je samen thee drinken en lekker even bijkletsen. Deze theepot met unieke decoratie is uitermate geschikt om de banden weer eens aan te halen. Samen met wat lekkers bij de thee zal de tijd voorbij vliegen. Deze bijzondere theepot zal niet misstaan op je keukentafel en is eenvoudig te combineren met ander servies.

©DeOudeTheepot
Afbeeldingen (10)