ZWARTE THEE met framboos-vanille-lavendel

2,95

Model:
ZWARTE THEE met framboos-vanille-lavendel ~ 17 gram
Levertijd:
2-3 werkdagen
Bestellen
Omschrijving


ZWARTE THEE met framboos-vanille-lavendel
Deze aantrekkelijke Ceylon thee bevat zowel een delicate lavendelgeur als een fruitige frambozensmaak. Het lichtzoete vleugje vanille maakt deze thee helemaal af. Een gearomatiseerde melange die nóg lekkerder is dan je denkt! Kortom, een genot om te ruiken en een sensatie om te proeven. Een heerlijke rustgevende thee om na een dag hard werken mee te ontspannen. Echt intens genieten!

INGREDIËNTEN
zwarte thee, frambozen (2%), aroma, bessenblaadjes (bramenblaadjes, zwarte besbladeren), frambozen stukjes (1%), lavendelbloesem (0,5%)

CEYLON THEE ZETTEN
> 2 gram thee
> 95 – 100°C
> 3 tot 5 minuten

WAT IS CEYLON THEE
Deze thee komt uit Sri Lanka. Doordat Sri Lanka een enorm verschil in hoogte, klimaat, grondsoort en plantvariëteiten kent, krijgt de thee elke keer weer een unieke smaak en karakter. Deze klassieke zwarte theesmaak kenmerkt zich door zijn volle ondertonen met een vleugje citrus. Men kan deze thee zowel gemengd als ongemengd gebruiken. De thee produceert men van de gedroogde bladeren van de Camellia sinensis. De bladeren beschrijft men vaak als pezig omdat ze lang en dun zijn en er draadachtig uitzien. In de theewereld herkent men deze bladeren zeer gemakkelijk. De thee verwerkt men meestal met de hand. Hierdoor verkrijgt men een stevige en vrij heldere thee. In tegenstelling tot de meeste theesoorten is deze thee dus vernoemd naar de plek waar de theebladeren worden geteeld.


©DeOudeTheepot