THEEPOT VANILLE

8,95

Model:
THEEPOT VANILLE artikelnummer 2019050803
Levertijd:
2-3 werkdagen
Bestellen
Omschrijving


VANILLE

Theepot Vanille is een karakteristieke theepot zonder enig merkteken. Ondanks veel speurwerk kunnen we niet achterhalen van wie dit ontwerp is of in welke periode deze theepot is gemaakt. Over de hele theepot zijn spikkeltjes te zien die ons het meest doen denken aan het merg uit een vanillestokje. Dit spikkelachtige effect krijg je door gespikkelde klei te gebruiken of in de laatste glazuurlaag spikkels te verwerken.
Geel wordt gezien als makkelijke kleur. Het heeft veel nuances. Denk bijvoorbeeld aan zand, vanille, theeroos, beige, champagne, ivoor en barnsteen. De gele kleur wordt geassocieerd met zonlicht en zomer. Het geeft daardoor een gevoel van ruimte, energie en licht. Iemand die geel kiest in het interieur wordt geleid door persoonlijke voorkeuren. Slechts één geel item kan voldoende zijn om de ruimte interessant en zonnig te maken. Bovendien krijg je er ook een goed humeur van. Geel is een vrolijke kleur die goed staat bij alle basiskleuren. Theepot Vanille is een sterke blikvanger en zal je interieur verrijken. Durf jij het aan?

SPECIFICATIES

Theepot Vanille is van porselein en heeft een vanille basiskleur. Opvallend is het kleine tuitje en het handvat die lijkt op een deurgreep. De theepot heeft heel veel spikkeltjes als decoratie. De theepot is 12 cm hoog, 17 cm in doorsnee en weegt 758 gram. Je zet er 750 ml thee in.


©DeOudeTheepot

Afbeeldingen (8)