THEEPOT RELAX

10,95

Model:
THEEPOT RELAX artikelnummer 2019050102
Levertijd:
2-3 werkdagen
Bestellen
Omschrijving


RELAX

Theepot Relax is een mooi glanzend bruin theepotje met alleen het nummer 06 op de onderkant. Verder ontbreekt elk kenmerk die kan herleiden naar de herkomst van dit theepotje. Omdat aardewerk van zichzelf poreus is, glazuurt men het eigenlijk altijd waardoor het waterdicht wordt en een aantrekkelijke glans krijgt. Aardewerk is een verzamelnaam voor uit klei gebakken voorwerpen en wordt ook wel keramiek genoemd. Het is goedkoper en makkelijker te maken dan porselein. Het is meestal iets zwaarder en dikker dan porselein.

De glans van glazuur versterkt het uiterlijk van theepot Relax. Het maakt de theepot puur, levendig maar zeker niet ouderwets. Als je eens een hele exclusieve thee gaat drinken, is een klein theepotje natuurlijk een uitkomst. Je geniet juist dan extra van het moment waardoor ook de dag weer gaat glansen.

SPECIFICATIES

Theepot Relax is van geglazuurd aardewerk en heeft een bruine kleur. Het handvat is voorzien van twee kleine uitstulpingen. Hiermee heb je meer grip bij het inschenken van de thee. Het deksel heeft een gaatje waardoor de thee niet klots tijdens het schenken. Aan de onderkant van het deksel zit geen stopper. De theepot is 11 cm hoog, 13 cm in doorsnee en weegt 432 gram. Je zet er 500 ml thee in.

©DeOudeTheepot

 

Afbeeldingen (9)